Mobile Techcenter is een Erkend Elektrotechnisch Reparatiebedrijf

Uw mening is van groot belang voor ons en onze klanten, daarom ontvangen wij graag een beoordeling van u!

What name should be displayed with your review?
What title should be displayed with your review?
Filter
1 - 5
Review for Ipad 2017
5/5
iPad defect: super geholpen!

Na doorverwijzing kwam ik terecht bij Mobile Techcenter met een defecte Ipad (oorplugje was afgebroken, stekkertje zat vast in de iPad). Ik ben keurig en deskundig geholpen. Ook nog advies gekregen wat te doen als er achteraf iets niet goed zou zijn met de iPad. Rustige, deskundige vent. En toen ik vroeg wat het kostte: laat maar. Helemaal super! Ik weer waar ik voortaan moet zijn! Dank je wel.

Review for Ipad 2017
5/5
iPad defect: super geholpen!

Na doorverwijzing kwam ik terecht bij Mobile Techcenter met een defecte Ipad (oorplugje was afgebroken, stekkertje zat vast in de iPad). Ik ben keurig en deskundig geholpen. Ook nog advies gekregen wat te doen als er achteraf iets niet goed zou zijn met de iPad. Rustige, deskundige vent. En toen ik vroeg wat het kostte: laat maar. Helemaal super! Ik weer waar ik voortaan moet zijn! Dank je wel.

Review for iPhone
5/5
Big problem iPhone

Geweldige service, in een woord TOP! iPhone weer tot leven gewekt!

35 reviews «1 of 12»