Gesloten ivm vakantie

Mobile Techcenter is gesloten van maandag 27 juli t/m maandag 10 augustus

Header image

Wij repareren diverse merken industriële barcodescanners o.a. Winmate Symbol / Motorola RDA’s. (Rugged Digital Assistant). De bekendste zijn de Symbol / Motorola MC-70, en MC-50. Deze kunnen zijn uitgevoerd met een barcodescanner, camera, en bijvoorbeeld een draadloze netwerkkaart. De meest reparaties betreft het vervangen van het touchscreen, en het herstellen van valschades.

Gerenommeerde bedrijven laten door ons de reparaties uitvoeren op de Symbol / Motorola RDA’s die zij dagelijks gebruiken.

Wij repareren grote aantallen RDA’s binnen enkele dagen.

Wij repareren onder meer de Motorola / Symbol MC-50, MC-70 de SPT-1500, SPT-1700, SPT-1800 en de PPT-8800. Grote aantallen kunnen wij binnen enkele dagen repareren, en tegen een scherpe prijs. Onze reparatie prijzen liggen vele malen lager dan wat de fabrikant berekend.

Snelheid en gunstige prijzen zorgen voor tevreden klanten.

Van de meeste Industriële barcodescanners hebben wij de meeste onderdelen op voorraad. De combinatie van de snelheid waarmee wij de reparaties uitvoeren en de gunstige prijzen die wij hanteren zorgt ervoor dat onze klanten uitermate tevreden zijn met onze diensten.

Meer weten?

Wilt u dat wij uw RDA’s repareren of heeft u vragen? Neem contact ons op, wij staan u graag te woord.