Mobile Techcenter is een Erkend Elektrotechnisch Reparatiebedrijf
Header image

Vervangen scherm

Review for Samsung Galaxy S7Ik kon meteen terecht, toestel was snel en goed gemaakt. Geweldige service. Kan bedrijf echt aanraden!! Posted by Marieke L. on 2018-11-15 10:59:30

Wat een service! Geweldig!

Review for Inlogproblemen en batterij vervangen.Ik ben geweldig geholpen bij MobileTechcenter in Zaltbommel. Ze namen alle tijd voor mij en hebben meer opgelost dan waar ik voor kwam. Een fijn gevoel om een bedrijf met zoveel service in de buurt te hebben. Posted by G. van Wijk on 2018-09-03 13:48:07

Reparatie laptop na waterschade

Review for MacBook Pro 17″Het duurde even ivm bestellen onderdelen maar reparatie geslaagd en de laptop werkt weer. Beter dan voorheen. Bedrijf met echt verstand van zaken. En dat ook nog eens voor een zeer schappelijk prijsje. Super blij mee. Posted by SMC Consultancy BV on 2018-06-22 12:15:01

Doordacht en snel. Apple Keyboard.

Review for Toetsenbord iMacWe zijn snel, doordacht en vriendelijk geholpen. Bleek dat we oude batterijen in ons toetsenbord hadden gezet, werd niet berekend maar kregen we als service. Gelijk maar een mooi hoesje voor de mobiele telefoon gekocht. Posted by Renske Merks on 2018-06-13 10:54:08

Batterij vervangen

Review for iPhone 6Zeer snelle service en voor een hele nette prijs! Zeer blij mee! Posted by Johan on 2018-05-08 17:22:52

Prima service

Review for iPhone 6Batterij van de iPhone 6 vervangen, kon erop wachten, heel fijn als je het druk hebt. Een paar dagen later even snel binnengelopen voor een issue met de frontcamera, ook dat werd snel verholpen. Fijn om deze service dicht bij huis te hebben! Posted by Monique on 2018-05-08 13:35:21

Correcte reparatie

Review for Acer smartphone S510Houder simkaart bleek toch niet te repareren. Na enig speurwerk door Mobile Techcenter een nieuwe houder gevonden in … Spanje en gemonteerd. Oorspronkelijk opgegeven prijs bleef onveranderd. Complimenten aan MTC. Posted by Harrian on 2017-10-27 16:10:42

iPhone 5s

Review for iPhone 5sHier nu al enkele keren geweest met iphone 5s telkens weer zeer goede service Posted by Marchel on 2017-08-09 16:09:56

iPhone volgelopen met water

Review for iPhone 6Mijn telefoon is voor een mooie prijs weer top gerepareerd! Zeer snel ook. De service was echt super. Superfijn, bedankt nog! Posted by Tessa on 2017-07-27 17:41:19